5/5 - (1 امتیاز)

شیشه سکوریت رنگی مانند سایر شیشه‌ های سکوریت مقاومت بالایی نسبت به عوامل خارجی مانند فشار و تغییرات دما داشته‌ و ریسک شکستن آن بسیار پایین‌ تر از شیشه‌ های معمولی است. حتی در صورت شکستن، احتمال بروز مشکلاتی مانند زخمی شدن افراد بالا نخواهد بود؛ زیرا این‌ نوع شیشه طوری طراحی شده که در صورت خرد شدن، لبه‌ های تیزی نداشته و در اکثر موارد مشکلی برای ساکنین ایجاد نمی‌ کند‌. زیبایی و ایمنی بالای این متریال، استفاده از آن را در دکوراسیون فضای داخلی ساختمان‌ ها افزایش داده است.‌

شیشه سکوریت رنگی‌ چیست؟

شاید تصور شما از شیشه همان کالای شکننده باشد که با یک ضربه کوچک، ترک خورده یا به طور کامل خرد می‌ شود. اما تولید کنندگان با انجام پردازش‌ های خاصی مانند حرارت دهی در کوره، درجه مقاومت این محصول را بالا برده و آن را به یکی از ایمن‌ ترین شیشه‌ ها تبدیل کرده‌ اند. باید بدانید که درجه مقاومت این شیشه 5 برابر بیشتر از نمونه‌ های معمولی اعلام شده است. این مقاومت فقط در برابر ضربه نیست؛ بلکه گرما نیز اثری بر کاهش استقامت آن ندارد؛ زیرا در پروسه تولید، دمای حدود 700 درجه بر آن وارد شده است. پس از فرآیند ساخت، نوبت به رنگ کردن آن می‌رسد. رنگ بندی این نوع شیشه از تنوع بالایی برخوردار است.

شیشه سکوریت رنگی | شاه شیشه

کاربرد شیشه سکوریت رنگی در بخش‌های داخلی ساختمان

ممکن است فکر کنید بیشترین کاربرد شیشه سکوریت رنگی مربوط به بخش‌ های بیرونی ساختمان مانند نما، بالکن و ... است. اما زیبایی و مقاومت زیاد این شیشه آن را به یکی از متریال های عالی برای دکوراسیون داخلی تبدیل کرده است. این کارایی صرفا محدود به منازل نبوده و در مکان‌ های عمومی مانند ادارات، بیمارستان‌ ها، دفاتر خصوصی، رستوران‌ ها، کافه‌ ها و ... نیز قابل استفاده خواهد بود. در ادامه چند کاربرد مهم این متریال را برایتان شرح خواهیم داد.

  • پارتیشن‌ بندی: در فضای داخلی ساختمان‌ ها گاهی به دلایل مختلف لازم است یک بخش را از سایر فضا جداسازی کنیم.‌ شاید اولین گزینه برای این کار، ساخت یک دیوار باشد. اما گاهی برخی افراد قصد دارند بدون ایجاد یک فضای اتاق مانند، این بخش را تا حدی جداسازی کنند. در این موارد استفاده از پارتیشن شیشه ای یک گزینه عالیست. پارتیشن‌ هایی که با شیشه سکوریت رنگی ساخته شده‌ اند نه تنها زیبایی خارق العاده‌ای به فضا می بخشند، بلکه فرآیند اجرای آنها در زمان کوتاهی انجام می‌ شود.
  • دیوارپوش: گاهی دیوار‌های یک ساختمان دچار لک شده و جلوه نامناسبی پیدا می کند. حتی گاهی دیوارها هیچ مشکل ظاهری نداشته ولی فرد به دنبال زیبایی هرچه بیشتر محیط است. برخی افراد برای‌ پوشش دیوارهای منزل خود به دنبال ایده‌ ای خاص‌ تر از کاغذ دیواری هستند. در این صورت استفاده از دیوارپوش شیشهای رنگی‌ می‌ تواند یک ایده بسیار جالب باشد. حال برخی افراد ترجیح می‌ دهند تمام دیوار را با این شیشه‌ ها بپوشانند و برخی دیگر تمایل دارند از قطعه‌ های کوچک به صورت آینه کاری بر روی دیوار استفاده کنند.
  • فضای بین کابینت‌ ها: استفاده از شیشه‌ های رنگی در فضای خالی بین‌ کابینت‌ ها دیزاین بسیار زیبایی را رقم می‌ زند. اما از آنجایی که فضای آشپزخانه مدام در معرض حرارت گاز، چربی غذا و ضربه اجسام‌ تیز مانند چاقو است، استفاده از شیشهبین کابینتی رنگی معمولی گزینه خوبی محسوب نمی‌ شود. در چنین شرایطی انتخاب شیشه سکوریت رنگی ایده فوق العاده‌ای بوده که زیبایی را همراه با ایمنی ارائه می‌ کند.
  • سقف: گاهی طراحان داخلی برای برخی فضاها مانند رستوران یا کافه‌ها، سقفهای شیشهای طراحی می‌ کنند تا جلوه خاصی به دکوراسیون آن مکان ببخشند. عبور نور طبیعی از شیشه، نمای زیبایی ایجاد می‌کند. مطمئنا عبور این نور از شیشه‌ های رنگی نسبت به نمونه‌ های ساده یک فضای خارق العاده را به دنبال دارد.
  • سرویس بهداشتی: در حال حاضر شیشه یکی از مهم ترین متریال برای جداسازی کابین حمام از سایر بخش‌ های سرویس بهداشتی است. شیشهدرب سرویس رنگی‌ علاوه بر جداسازی فضا، یک جلوه زیبا به وجود می‌ آورند. این نوع شیشه مانع از ورود آب حمام به قسمت‌ های دیگر خواهد شد.
  • نرده ساختمان: گذاشتن حفاظ در بخش کناری راه پله برای حفظ ایمنی افراد ضروریست. برای این که کمی از نرده‌ های فلزی فاصله گرفته و در دکوراسیون فضا تنوع ایجاد کنید می‌ توانید این بخش را با شیشه سکوریت رنگی پوشش دهید.
  • درب اتاق‌ها: استفاده از شیشه رنگی در قسمت‌هایی از درب اتاق می‌تواند نمایی جذاب به آن ببخشد. این کار در مهد کودک‌ها و سایر فضاهایی که باید رنگی و‌ جذاب باشند ایده خوبی محسوب می‌شود.
 
شیشه سکوریت رنگی راه پله - شاه شیشه

مزایای استفاده از شیشه سکوریت رنگی در دکوراسیون داخلی

با توجه به رنگی بودن و جذابیت ظاهری این شیشه‌ها، افراد زیادی در نگاه اول تصور می‌کنند بیشترین کارایی این متریال مربوط به نمای زیبای آن‌هاست. اما در این بخش قصد داریم سایر مزایای استفاده از این شیشه‌ها را بیان کنیم.

افزایش امنیت ساختمان:

با توجه به توان تحمل فشار و حرارت این شیشه‌ ها، امنیت بنا نسبت به سایر ساختمان‌ هایی که از شیشه معمولی استفاده کرده‌ اند، چند برابر افزایش پیدا می‌ کند.

جلوگیری از اتلاف انرژی:

اگر برای ساخت پنجره‌ های داخل ساختمان از این نوع شیشه استفاده شده باشد، احتمال خارج شدن گرما یا سرمای داخل ساختمان کمتر بوده و در نتیجه میزان انرژی مورد نیاز نیز کاهش پیدا می‌ کند. به علاوه عکس این قضیه نیز صادق است؛ یعنی درصد سرما یا گرمایی که از محیط بیرون وارد فضای داخل ساختمان می‌ شود بسیار کمتر خواهد بود.

ایجاد حریم خصوصی:

در صورتی که بخواهید بخشی از سالن یا سایر فضا‌ های داخلی را کمی خصوصی‌ تر کنید می‌ توانید به سادگی با شیشه‌ های سکوریت رنگی رفلکس پارتیشن بندی انجام دهید.

مقاومت بالا به رطوبت:

از آنجایی که این نوع شیشه بیشترین میزان مقاومت را در برابر بخار آب و رطوبت دارد، یک گزینه عالی برای سرویس بهداشتی و کابین حمام خواهد بود.

تنوع بالا: شما برای انتخاب طرح و رنگ این شیشه با هیچ محدودیتی مواجه نخواهید شد؛ زیرا هنگام انتخاب طیف گسترده‌ای از رنگ بندی پیش رویتان خواهد بود.

نظافت آسان:

این شیشه‌ها نسبت به سایر سطوح، قابلیت نظافت آسان‌تری داشته و به راحتی تمیز خواهند شد.

جمع بندی

بدون شک باید گفت تولید شیشه سکوریت رنگی یک اقدام بزرگ برای طراحی داخلی ساختمان‌ ها محسوب می‌ شود. ظرافت، شکل پذیری و استحکام بالا تعداد کمی از خصوصیات مثبت این متریال به شمار می‌ روند. در صورتی که قصد انتخاب این نوع شیشه را دارید بهتر است ضخامت آن را با توجه به نوع کاربرد مد نظر انتخاب کرده و صرفا از شرکت های معتبر سفارش خود را انجام دهید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط