5/5 - (4 امتیاز)
شیشه بین کابینتی - شاه شیشه

شیشه بین کابینتی برای پر کردن فضای میان کابینت های آشپزخانه به کار می رود. هر چه رو به جلو می رویم، شاهد تغییرات چشمگیری در دکوراسیون داخلی خانه و فضای آشپزخانه هستیم. با وجود تغییرات متعدد در ساختمان ها، شیشه همیشه پا برجا بوده و استفاده از آن روز به روز در حال گسترش است. برای فضای خالی بین کابینت ها، معمولا از کاشی یا سرامیک استفاده می شد که زیبایی چندانی نداشت. اما امروزه استفاده از شیشه های مخصوص باعث گشته آشپزخانه ها جلوه جدید و مدرنی را به خود بگیرند.

لازم به ذکر است که برای پر کردن فضای خالی کابینت ها نمی توان از شیشه های معمولی استفاده کرد. شیشه های مناسب برای این کار معمولا در رنگ های متنوعی تولید شده و از نظر مقاومت کیفیت بالایی دارند. شیشه های میان کابینتی مانند شیشه لاکوبل در برابر عواملی نظیر گرما، رطوبت یا ضربه هیچ آسیبی نمی بینند.

این شیشه ها علاوه بر پر کردن فضای خالی به برای پوشش دیوار های آسیب دیده نیز قابل استفاده هستند. در واقع استفاده از این محصولات در هر فضایی،، سبب زیبایی هر چه بیشتر آن جا می شود. به طور معمول این شیشه ها به صورت آماده عرضه شده و با چسب های مخصوصی نصب می شوند.

 

ضرورت خرید شیشه بین کابینتی

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا استفاده از شیشه بین کابینتی رو به گسترش است؟ بدون شک وجود ویژگی های منحصر به فردی سبب شده تا این مدل شیشه ها در آشپزخانه یا فضاهای دیگر در بخش های خالی مورد استفاده قرار بگیرند. در ادامه به بررسی این ویژگی ها می پردازیم.

ضد حرارت بودن شیشه بین کابینتی

شیشه های بین کابینتی در برابر گرما بسیار مقاوم هستند. معمولا فضای خالی بین کابینت ها به اجاق گاز نزدیک است. بنابراین باید شیشه ای انتخاب شود که در دمای بسیار بالا دچار شکستگی نشود. شیشه های که به این منظور استفاده می شوند تا حداکثر 600 درجه سانتی گراد دما مقاومت کافی دارند.

 مقاوم در برابر رطوبت

یکی دیگر از ویژگی های بارز این شیشه ها ضد رطوبت بودن آنها است. همان طور که می دانید در فضای آشپزخانه رطوبت زیادی وجود دارد که بیشتر بخاطر پخت و پز است. شیشه های معمولی در برابر رطوبت آسیب پذیر هستند. اما باید برای بین کابینت ها از شیشه های ضد رطوبت استفاده شود. در سال های گذشته که برای پر کردن فضای میان کابینت ها از سرامیک یا کاشی استفاده می شد، مشکلاتی به وجود می آمد که از جمله آن ها می توان به متورم شدن این مصالح اشاره کرد. اما با روی کار آمدن شیشه به طور کلی این مشکل برطرف گردیده است.

زیبایی بصری

در ابتدای مطلب هم به زیبایی شیشه بین کابینتی اشاره کردیم. اگر می خواهید تغییراتی را در دکوراسیون داخلی آشپزخانه ایجاد کنید، این شیشه ها با رنگ های متنوع انتخاب بسیار عالی هستند.  وجود شیشه باعث شده تا انعکاس نور به صورت بهتری صورت گرفته و فضای آشپزخانه زیباتر دیده شود.

نورپردازی با شیشه بین کابینتی

به طور کلی در هر فضایی که از شیشه استفاده شود، نورپردازی بهتری را مشاهده می کنید. همان طور که بهتر می دانید برای نورپردازی آشپزخانه استفاده از نور طبیعی بسیار مناسب است که این کار با استفاده از شیشه های میان کابینتی بسیار آسان تر صورت می گیرد.

شیشه رنگی بین کابینتی - شاه شیشه

انواع شیشه رنگی بین کابینتی برای آشپزخانه

شیشه رنگی بین کابینت از نظر تنوع رنگ دارای مدل های مختلفی است. رنگ این شیشه ها با توجه به سایر وسایل آشپزخانه و رنگ آن ها انتخاب می شوند. در ادامه هر یک از این رنگ ها را به شما معرفی کرده و در مورد هر یک توضیحاتی را بیان می کنیم.

 

شیشه مشکی

در میان رنگ های متنوع شیشه رنگی بین کابینتی، مشکی دارای بیشترین میزان فروش است. به دلیل این که اکثر کابینت های مورد استفاده آشپزخانه رنگ های روشنی دارند، بنابراین انتخاب رنگ مشکی برای ایجاد تضاد رنگ در دکوراسیون آشپزخانه بسیار زیبا و شیک است. از جمله مزایای این شیشه ها می توان به تمیز کردن راحت شان اشاره کرد. همچنین این شیشه میزان آلودگی را کمتر نشان می دهند.

شیشه سفید میان کابینتی

شیشه های سفید نیز برای آشپزخانه به وفور مورد استفاده قرار می گیرند. در حقیقت رنگ سفید با تمامی رنگ ها هماهنگی دارد. برای فضاهایی که دارای نور کافی هستند، شیشه سفید برای بین کابینت ها می توانند مناسب باشند. به کار بردن این شیشه ها باعث می گردد تا فضای آشپزخانه بزرگتر دیده شود.

 شیشه قرمز

برای انتقال حس سر زندگی از شیشه بین کابینتی قرمز می کنند. این مدل برای دکوراسیون های خاص و همچنین سلیقه های خاصی مورد استفاده قرار می گیرد.

شیشه بین کابینتی سبز رنگ

رنگ سبز همیشه سبب ایجاد حس آرامش در فضای خانه می شود. اگر می خواهید تغییرات چشمگیری را در آشپرخانه ایجاد کنید این رنگ شیشه، انتخاب هوشمندانه ای است. اما به شرطی که با دیگر وسایل از نظر رنگ و هارمونی تناسب داشته باشد.

نصب و اجرای شیشه بین کابینتی - شاه شیشه

نصب و اجرای شیشه بین کابینتی

برای نصب شیشه بین کابینتی لازم است تا شرایط و یراق آلات مورد نیاز را فراهم کنید. این شیشه ها توسط چسب های مخصوصی  نصب می شوند. لازم است بدانید که شیشه های کابینتی روی سطح های بتنی نمی چسبند. برای نصب این شیشه باید بخش زیرین از جنس گچ یا سرامیک باشد. به منظور چسباندن این شیشه در فضای خالی میان کابینت از چسب سیلیکونی یا پلی اورتان استفاده می شود. زیرا این چسب ها به سرعت خشک شده و استحکام بسیار بالایی دارند.

برای نصب و اجرای شیشه این ها لازم است فضای مورد نظر به خوبی اندازه گیری شود. در غیر این صورت شیشه به شکل دقیق فضای خالی را پر نمی کند.

 

مزایای خرید شیشه بین کابینتی

مهم ترین مزایا استفاده از شیشه های میان کابینت عبارتند از:

  • بزرگ تر دیده شدن فضا
  • عدم نیاز به نگهداری و تعمیرات
  • قیمت مناسب
  • تنوع در رنگ
  • نصب بسیار آسان شیشه

قیمت شیشه بین کابینتی

قیمت شیشه میان کابینتی به یکسری عوامل بستگی دارد. برخی از این عوامل به میزان ضخامت شیشه، متراژ و کیفیت شیشه بستگی دارد. برای اطلاع دقیق از قیمت ها می توانید همین حالا با کارشناسان شاه شیشه تماس بگیرید.

سخن پایانی

در این مطلب به بررسی ویژگی های شیشه میان کابینتی پرداختیم. این شیشه ها با ویژگی های منحصر به فرد برای پر کردن فضای خالی میان کابینت ها به کار می روند.